Og hvem er vi?Jeg er Silvia Prøven Tangen og kommer fra Hurdal. For leeeeenge, leeeenge siden nå, rettere sagt 8,5 år siden møtte jeg han som skulle bli mannen min når jeg jobbet med hesteskyss i Briksdalen. Jeg har nå bodd på vestlandet, nærmere sagt i Hornindal i 7,5 år nå.  18.7. 2009 giftet jeg meg med min kjære Erik Charles Faulk i Hornindal kirke. Om trent på samme tid kjøpte vi gården vår. Jeg har alltid ønsket meg et gammelt hus å fikse opp og det har jeg sannelig fått. 

Huset vårt er fra 1898. Huset har ikke blitt pusset opp de siste 50? årene. Det er både på "godt og gale". Det gode er at huset som er et tømmerhus med tømmervegger inne ikke har blitt ødelagt av tidligere moter med å høvle i stykker tømmervegger for så å kle de inn med panel/plater/tapet. Det "gale" er at det er ikke snakk om enkel oppussing her, men renovering. Huset må isoleres, kles opp, legge nytt tak, nytt rørsystem, nytt elektrisk system. Dette da i tilegg til oppussingsdelen som kort fortalt vil bestå av å bygge nye inngangsparti, få nytt kjøkken, nye bad, luft/vannpumpe i gulv og generell oppussing av alle rom. I denne bloggen kan du få følge veien vår frem mot et hus vi kan bo i. Det vil bli en lang og hard vei men jeg vet det vil være verdt det den dagen vi kan puste ut og flytte inn i vårt drømmehus.

3 kommentarer

UTROLIG GLAD I DERE <3

Legg inn litt bilder :-)

Agathe

22.02.2011 kl.00:01

Må skrive mer, da! :-D Gleder meg til å se mer både av gården og av dere. Håper jeg kan komme på besøk en gang i fremtiden. Stor klem! :-)

gaardenvaar

23.02.2011 kl.15:02

Agathe:Har lagt ut nytt innlegg i dag:) Og du er velkommen på besøk når som helst. Enten vi er ferdige med huset eller ikke. Bare å si fra når du er i disse trakter:)

Skriv en ny kommentar

hits