Arkitekt tegninger av huset

Sammen med arkitekt har vi tegnet påbygg og fått hjelp til romplassering inne i huset. Siden det er et gammelt tømmerhus, så kan man ikke bare rive vegger slik man vil. Når man skal ha inn to nye bad, ha mer en kun 2 store soverom i 2. etasje og kjøkken som ikke skal være der det har vært tidligere blir det utfordrende. Men vi er fornøyde med løsningene vi har kommet frem til.


Her ser dere huset i profil ned mot låven vår og framsiden av huset. Nå i dag er det ikke ark, men det vil bli bygget på både frem og bakside av huset.Her ser dere baksiden av huset og profil motsatt side. Trappen ned på baksiden vil føre ut mot hagen vår.1. etasje: inngang er påbygg til høyre. Her går man inn på bakkeplan, så vil det gå trapp til 1. etasje og trapp ned til kjeller.2. etasje:Opprinnelig med to store soverom, gang og et lite soverom mot høyre. Ene store soverommet blir delt av slik at det blir soverom og bad. Soverommet til høyre blir ut i arken som vil bli bygget. I arken som blir bygget  til venstre blir det foreløpig gang, men her kan det lett settes opp veg og lages et soverom til. Det siste store soverommet blir vårt. Her blir det satt opp vegger på hver side slik at vi får hver vår lille Walk inn garderobe.Kjeller: Den store delen blir kjellerstue. De andre to rommene blir teknisk rom og bod.

2 kommentarer

Trur jammen jeg må legge ut en link til bloggen deres :-)

gaardenvaar

10.02.2011 kl.22:15

Mamma & Pappa:

Ja, det hadde nå vært koselig om du gjorde:) Skal prøve å få lagt ut litt mer bilder fra inne i huset i løpet av helga. Er jo gøy når dere som bor så langt vekke kan følge med på det som skjer.

Glad i dere <3

Skriv en ny kommentar

hits