Interiør og valg som må tas:)

Mens vi enda holder på med det tunge arbeidet har jeg heldigvis tid til å planlegge litt hva angår interiør. Mange valg som må tas der og. I begynnelsen tenkte jeg at alt skulle være lyst og nøytralt. Men det passer hverken Erik eller meg:) Det vil bli lyse vegger der hvor det er tømmer. Enten malt eller lysnet tre. Den generelle stilen tenker jeg at blir en slags Erik og Silvias versjon av Shabby Chic. Men hverken Erik eller jeg kan tenke oss et hus med kun lyse farger. Selv om man kan gjøre mye med det man putter inn i huset, må vi ha litt liv på veggene og:)

Jeg har funnet tapeten jeg skal bruke på de veggene det ikke blir synlig tømmer. Serien heter Borge Brocante. Den tapeten jeg har valgt ut kommer i flere farger, men med de samme store ornamentene på. Det gir muligheten til å kunne variere med fargen, men beholde en rød trå gjennom hele huset.

   
Tapeten kommer i flere farger en vist her. Så hva som skal hvor er ikke helt bestemt enda. Bortsett fra at den svarte skal i stua og den røde på soverommet.

Kjøkken tror jeg og vi er sikre på. Etter en tur på Ikea i høst fant jeg to kjøkken som begge vil passe godt i det gamle huset vårt. Det ene var kremhvitt og det andre brunsvart. Begge disse likte jeg veldig godt og klarte ikke helt å bestemme meg. SÅ i den saken fikk Erik den avgørende stemmen. Og da ble det brunsvart:)

 

Kjøkkenet heter Ramsjø. Hvitevarene skal vi og kjøpe fra Ikea. De har en serie som har et nostaligsk utseende som heter Dåtid.

Gulv har vi og tenkt en del frem og tilbake på. Det gamle tregulvet i huset får vi ikke beholdt. Vi skal ha vassbåren varme så gulvet må rives opp! Jeg har funnet siden gulvdeal.no. De har parkett, laminat og belegg gulv som de selger til gode priser. Vi vil ikke ha parkett gulv. Vi vil ha et gulv som tåler dyr og etterhvert barn. Så da blir det laminat. Jeg bestilte vareprøver på 5 forskjellige laminat og valget falt på Woodstock Mocca. Dette gulvet er ganske mørkt, ser litt antikk ut og det er enstavs. Dvs at det er bred plank. Disse gulvene er laget på en ny måte. Når overflaten trykkes lages de med litt tekstur, så jeg sytnes det både ses og føles ut som tre.
Og selv om det er leeeeeeeeeeeeeeeeeenge til, vet jeg at jeg skal ha et slikt et på badet vårt oppe:Har alltid drømt om et slikt badekar og det er ikke snakk om at jeg skal ha et vanlig et!  Som jeg gleder meg til å ta et varmt bad i slikt badekar;D


 

       

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits