Vi jobber på:)

En stund siden siste innlegg. Har nå fått gjort en god del:)

Erik har slått opp kjellergulvet, nå må vi bare få ut alt. Det blir sikkert kjempegøy:

Halve låven har fått nytt og fint gulv. Er fint å ha fått litt skikkelig lagringsplass nå som vi skal begynne å kjøpe inn byggevarer.I samråd med snekkeren som skal bygge på huset fant Erik ut at pipa skulle vekk. Det vil koste ca like mye å bygge opp en ny som å fikse den gamle. Desuten vil vi ha en pipe som er bra nok til at vi skal kunne bruka grua nede i kjelleren. Mye arbeid for Erik, men han fikk nå revet den:)

  
  

Langfredag overrasket foreldrene mine oss med et besøk:) Det var kjempefint at de kom hit en tur i fra østlandet. Er jo gøy å vise frem gården vår og arbeidet vi har gjort så langt. Men frem til vi har et ferdig hus kan man ikke komme på besøk uten å jobbe:) Lørdag begynte Jan Erik graving mens Erik kjørte vekk.

  

Jeg og mamma fikk ikke gjort like mye den dagen, for vi måtte jo shoppe litt i Stryn. Men når vi kom tilbake begynte vi sorteringen av teglstein. Mye av det ser bra ut og kan brukes opp igjen. Om vi gjør noe selv med det eller selger har vi ikke bestemt oss helt for. Men hadde jo vært fint med en utepeis da:)

 

Foreldrene mine reiste søndag, og i dag (mandag) var eierne av gravemaskina Ole Andre Lien og Vidar Gausemel klare for å fortsette der Jan Erik slutta.
De graver vei fra låven og opp tilhuset og lager parkeringsplass. De skal og grave rundt huset for å legge knotteplast og de skal grave ned strømkabler.

Det er gøy når det skjer store forandringer på kort tid.Og med en gravemaskin kan arbeid som ellers vill tatt lang tid bli gjort unna i løpet av få minutter. I dag måtte påbygget på framsiden av huset takke for seg. Utrolig som det forandret huset.


Nå kan det jo virke som om jeg ikke gjør noe om dagen, men saken er at jeg er ikke like flink å ta bilder av hva jeg har gjort. Så må ta noen bilder å lage et nytt innlegg om det. Et lite hint: har fortsatt skrapesyke:D
3 kommentarer

linda gundersen :)

25.04.2011 kl.21:45

hei :) så moro at du blogger om dette :D drømmer om hus selv, og kan tenke meg dette er moro.. gleder meg til og følge det og til slutt se resultatet :) stå på !!! =)

gaardenvaar

26.04.2011 kl.21:10

linda gundersen:

Takk Linda:) Er nå gøy å blogge om framgangen her. Veldig spennende å pusse opp et så gammelt hus, selv om det er MASSE jobb også. Har alltid ønsket meg et gammelt hus, og det har jeg jo fått:) Gleder meg VELDIG til den dagen vi kan flytte inn!

Marsha

27.04.2011 kl.20:48

Oj, oj... her har det skjedd litt sidan sist eg var opp å såg! Og det er ikkje så lenge sidan!!!! Dokke e flinke. Blir spennande å sjå når alt er ferdig. Då kjem eg på overnattingsbesøk!!!!! Tjohei! Stå på!

Skriv en ny kommentar

hits