Klare for snekkere:)

Er jammen en stund siden siste blogg nå. Har for det meste gått i graving og tilrettelgegging for snekkere.

Men kjøkkenet vårt er kommet da. Det ligger fint flatpakket på låven. Lurer på når vi kan begynne å sette det sammen, og få det i hus:)

Gausemel og Lien entrepenører D/A har stått for gravingen. De har gravd rundt huset og fått ned knotteplast og fylt igjen, de har gravd ned rør og de har gravd ut og gjort det klart for snekkerne å begynne med støyping av grunnmur til arkene våre.I kjelleren måtte det graves ut mye masse for å få plass til nye rør til alt som trengs. Heldigivs fikk vi leid inn en kompis og den lille søte graveren hans. Og ute var det bare å lesse unna med en liten gravemaskin. Med den fikk de unna jobben på en dag.

Den siste uken har gått med til litt mer graving og ikke minst legge rør i kjelleren. Jeg har de siste ukene holdt på med eksamenslesing og siste innspurt på skolen før ferie. Nå har jeg begynt ferien og er klar for dyst. Eneste måten å komme seg inn i huset på nå er gjennom et hull i kjellertaket opp til 1. etasje, så det har ikke vært så enkelt å fått gjort noe inni huset i det siste, Men tenkte nå at keg skulle se om jeg får ut alle dører og kan begynne å lute de ned slik at de blir klare for å males. Uansett: I morgen er snekkerne på plass, og det er nå den virkelig spennede tiden begynner. Huset vårt skal få et nytt og bedre utseende:D

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits