Smarte dingser...

Snekkerne jobber på, og det er så kjekt å se alt som skjer om dagen.

Nå er muren til arken på forsiden av huset også ferdig støypt. Så nå kan vi få et litt bedre inntrykk av hvor stor arken vår vil bli. De to vinduene inn mot midten vil bli fjernet når de nå skal begynne å bygge oppover, som dere ser på bildene, blir arken så brei at de vidnuene er det ikke plass til lenger.Ja, også var det den smarte dingsen da. Lørdag skulle Erik og jeg skulle pusse mur, eller slembe den som de sier her (vet ikke om det er er et lokalt eller nasjonalt ord?). Uansett: Lett var det ikke, spesielt ikke for to stykker uten særlig erfaring. Det var TUNGT og det var ikke lett å få det til å sitte. Etter et par timers arbeid hadde vi kommet så langt:


Og resultatet var ikke akkurat pent....

På kvelden når vi klagde vår nød over manglende slembe talent kom vår gode venn Jørn Nesdal på at faren hans hadde en nyttig dings som kastet murpussen på veggen. Neste dag ringte Jørn faren og vi fikk låne denne fantastiske oppfinnelsen. Med den gikk det MYE kjappere. Erik brukte dingsen, jeg blandet og gikk over der han jobbet og jevnet ut. Etter et par timer var vi fiks ferdige og fornøyde med resultatet.Så da var det klart til å settes på knotteplast og plater i dag (mandag) og til å fylle på masse.Veggen som det er fjernet kledning på er også jobbet med siste uken. Veggen har blitt isolert og fått på plater og der det tidligere var ett vindu har blitt gjort klart så vi kan sette inn to vinduer, siden rommet på denne siden av huset skal deles i to.


På siste bildet her har de fått plater helt opp, men det er enda ikke skjært ut hull i platene til vinduet.

I dag blir den nye pipa levert, den kommer som byggesett. I morgen kommer endelig kledningen tilhuset, gleder meg til å se den. Jeg skal til Sandane i morgen på en brukt og antikvitetsbutikk. Forhåpentligvis finner jeg en fin sjenk jeg kan lage baderommsinnredning av til badet oppe.


 

 


2 kommentarer

Emmy Martina

11.07.2011 kl.20:02

Her skjer det ting ja! :D Kult! Gleder meg til å se fremgangen in real life og :)

//Emmy

gaardenvaar

11.07.2011 kl.22:21

Emmy Martina:

Ja, det ser nok litt annerledes ut nå, enn forrige gang du så det. Men fremdeles "litt" arbeid igjen da;)

Skriv en ny kommentar

hits