Syntes snekkerne kan droppe ferien i år.

Ja, det jobbes og det jobbes på:)

Ene veggen har nå begynt å få kledning på plass.

Vi har kjøpt ferdig grunna kledning. Målet mitt er jo å male mest mulig av kledningen før den kommer opp, men altså ikke på denne veggen. Vi har kjøpt samme type kledning som det var på huset. Med dråpe nederst.

 

Vi har fått låne et gammelt lakkstativ til å legge nymalt plank på. Og Erik har "bygd" et stativ jeg kan male planken på. Jammen godt det finnes paller, de kan brukes til så mangt:)

Vi har hatt besøk av familie denne uka. Søster Trine, svoger Morten og niese Melina + hunden dems Hero, så jeg kan ikke skryte av at jeg har fått gjort så mye fornuftig. Men i morgen er det igjen frem med malekosten og sette i gang,

Snekkerne er nå kommet godt i gang med arken på framsiden av huset. Dette er skikkelig spennende:)Var ned og tok siste oppdatering av bilder etter snekkerne var ferdig på arbeid i dag:

Det lages og pynt på de nye dragerne i arken, slik at det blir likt med resten av dragerne på huset. 

Utsikt ut fra "nye vinduet" i arkenDe gamle  slitne vinduene er tatt ned opp til flere steder i huset.Jeg ser frem til å få opp de nye fine korsvinduene våre. De har vi bestilt fra Sparevinduer i Danmark. Vi var opptatt av å ha korsvinduer i huset vårt. Er jo det der er originalt og da ville vi ikke sette inn vinduer med juksesprosser. Fra Sparevinduer fikk vi en pris vi var godt fornøyde med.I morgen er siste dag før snekkerne våre tar ferie. Vi satser nå på å få gjort noe fornuftig sel om ikke de er der.

Må til slutt si hvor stolt jeg er av Erik, han jobber og står på, fra morgen til kveld. Han har styring på det meste som foregår, hjelper snekkerne og ordner med masse ting underveis. Flink mann jeg har:D

Én kommentar

05.08.2011 kl.11:19

Hei,kjekt og spennande å sjå!! Dokke er flinke!!!!!!

Skriv en ny kommentar

hits