Gode hjelpere er fint å ha!

Da er vi allerede i midten av august. Tiden går jammen fort. Snekkerne begynte på igjen forrige mandag. Godt å ha de på plass igjen. Nå til uka begynner de å legge tak på den siden av huset som er klart for det. I skrivende stund ser da huset slik ut:Som dere ser, fremgang hele tiden:)

Jeg er nå endelig ferdig med første strøk på all kledningen utenom det som er på veggen, det må vi få tatt i løpet av uka. Fikk god hjelp av Susanne (søster) når hun og kjæresten Lars Georg var her. Lars Georg hjalp Erik med rivningsprosjekt. Foruten å få malt ferdig siste rest av kledningen denne uka her jeg grunna og malt vindskeidene til huset. De blir hvite. Lørdag fikk vi hjelp av vår gode venn Øystein Tomasgård til å lage "pynte" vindskeidene. De gamle så nemlig slik ut:

Ved hjelp av moderne maskiner og en flink fagmann ble det supert resultat. Etterpå begynte min herlig jobb med å male de.


*Her skulle det egentlig være et veldig fint bilde av Øystein med det ferdig utskjærte resultatet, men bildet var så uklart at det ikke var noe vits å ta det med...*

Disse tar det UTROLIG lang tid å male, kjedelig er det og. Hjelper da litt å fokusere på at det er jo til huset vårt og det vil bli så fint når de kommer på plass:)

Strømledningen som gikk til huset har blitt grav ned. I samme anledning har Erik rydda bak stabburet og fram mot huset i hagen. Begynner forstå at vi kommer til å få STOR hage:)


Tatt fra stabburet ned mot huset.Tatt fra ned siden av huset opp mot stabburet.

Mesta vil lagre masse på jordet vårt nedenfor låven. Og det er jo greit, for da får vi fylt opp den store dumpen som er der, så det blir lettere å slå når det er ferdig. Samtidig får vi ny, fin driftsvei opp til låven vår.


Vi fikk kjøpt dette gamle skapet. Egentlig har det vært en del av en gammel kjøkkeninnredning. Jeg har pussa det delvis ned og har tenkt å male det hvitt. Tenker det skal stå på badet i 1. etg.Da er vi klare for en ny og spennende uke. For min del blir det med malekost i hånda:)
 

2 kommentarer

Linda

23.08.2011 kl.14:40

Hei på dere :)

Er inne på bloggen titt og ofte og jeg blir bare mer og mer fasinert .Dere gjør en kjempejobb. Og måten dere tar vare på det gamle, detaljer ja alt. Blir Imponert!!

Stå på videre!...også håper jeg vi får muligheten til å få besøke dere en gang i fremtiden for å se, å oppleve det nydelige stedet deres :)

Stor klem fra Linda med familie

gaardenvaar

01.09.2011 kl.19:59

Linda: Så koselig Linda:) Velkommen når som helst dere. (Men ville kanskje ha venta til huset var klart hvis jeg var dere:D )

Håper alt står bra til og hils familien. Klemmer.

Skriv en ny kommentar

hits