1 stk dårlig blogger...

Jeg som liksom skal være så flink å oppdatere ser nå at jeg ikke har skrevet eller lagt ut bilder siden 29. august, dette er for dårlig Silvia!

Snekkerne har jobbet nesten 14 dager andre steder i det siste, så det har ikke vært sånn alt for stor framgang. Men har jo flere hus de skal fikse på før vinteren setter inn. Så jeg prøver å smøre meg med den berømte tålmodigheten og stille inn hodet mitt på at ting tar tid. Nå er de heldigvis tilbake og i full gang med arbeidet igjen. Her (som ellers i landet) er det VÅTT for tida, glad jeg ikke er snekker nå om dagen! Forsinker arbeidet gjør nå detta regnet og...

Vi var på boligmesse i Førde på lørdag og håpet på å gjøre et cup på fliser, men ser nå ut til at det blir både en og to turer på Right price tiles. Jeg har i hvertfall ikke tenkt til å kjøpe vanlige hvite og svarte 20 * 20 flis til ca 400 kvadraten.

Flere gode hjelpere har gjort at flere av detaljene til huset vårt er kommet på plass. Øverst er vindusknektene, de er laget med gode maskiner på Ekornes med hjelp av Sølve Kiviranta. Listene til vinduene fikk Erik fikset med en byttetjeneste. Han renset takrenner, mens Oddvin Haugen sagde de ut. Nederst mer pynt til vinduene, laget med hjelp fra Håvard Haugen på Grodås Mønsterteknologi.


De ferdige vinduene ser helt like ut orginalen, bortsett fra detaljen nederst på de loddrette listene:

Krysset laget Erik selv og jeg laget mal til pynten til krysset. Erik fikk skjært ut ut pynten, malt og montert den opp med hjelp fra snekker Einar Helge.

Det var stor stas nå endelig stilaset på fremsiden av huset ble tatt ned. Først da man virkelig fikk et inntrykk av hvor flott hus vi får:)

Snekkerne er nå i full gang med baksiden av huset, bygge ut ark, bytte kledning og tak er det de nå har tatt fatt på.Får prøve å være litt flinkere til å skrive og legge ut bilder fremover. Men nå det i hvertfall oppdatert:D

 

3 kommentarer

Ann Kristin Andersson

05.10.2011 kl.23:56

WoW silvia!!! Dette visste jeg ikke noenting om! Dere er tøffe og for et flott resultat!

Jeg har også lenge hatt lyst å lage blogg, men har ikke kommet så langt...Har tatt maaange bilder i løpet av de 6 årene vi har bodd her. Snart første vegg med utv.kledning ferdig her også.Samme panel som deres, bare stående. Det er gøy med stadig nye prosjekter på gang :) På fredag skal vi støype et gulv i uthuset og et nede. Gleder meg til å ta i bruk første etasje også :)

Gleder meg også til å se flere bilder fra huset deres :) Spennende!

Eva Lill

10.10.2011 kl.20:41

Det blir kjempefint. Jeg har ventet lenge på ny blogg fra deg og endelig. Der kom det. Keep up the good work

Kari Agnete Svarstad

20.10.2011 kl.08:42

Kjempekjekt å sjå huset dokka. Det ser kjempefint ut :-) Lykke til vidare

Skriv en ny kommentar

hits