Baksiden begynner å se bra ut :)

For en stund siden var jeg og Mette på skattejakt/ inspirasjonstur til Ålesund. Ålesund har flere brukt og antikvitetsbutikker. Jeg har jo vært på desperat jakt etter noe å lage baderomsinnredning til. Og ENDELIG fant jeg den rette skjenken. De hadde to av samme sort, den ene til 1500 kr og en til 300 kr. Den til 300 var malt fra før av, men siden jeg skal male den uansett så har jo ikke det noen ting å si. Veldig fornøyd med å finne billig og fin baderomsinnredning. Så, skjenken skal pusses, males og få vask oppå.

 


Knotter til baderomsinnredningen fant jeg på kremmerhuset.

Fant og knotter til skapet som skal stå på badet i 1.etg.
.


Denne vasken fra Megaflis syns jeg vil passe godt til skjenken.

Arbeidet med baksiden av huset går fremover. Vi får et koselig lite rom i arken i 2. etg. På fredag ble snekkerne ferdige med å kle baksiden og vinduene er på plass. Lørdag var det strålende sol og mildt, så Erik og jeg tok sjangsen på å flekke over spikerhull. Glad det har vært rimelig bra og mildt vær i det siste, det har reddet oss hva angår maling og det har gjort arbeidet mye lettere for snekkerne også.

Mangler lister rundt vinduene, men de kommer på i lpet av kort tid. Åpningen til verandadøren får en arbeidsdør frem til vi er ferdige inne.

Nå har vi begynt på uke 46 og snekkerne begynner nå å gjøre klart til støyping av trapper, gulv til de nye påbyggene og badene. En skenner til Arvid Raftevold skal være med en stund fremover.
Inne ser det værre ut enn noen gang. Gulv revet opp her og der, dører tatt ned og rot over alt. Og enda skal jo resten av gulvet rives opp slik at vi får rettet og lagt ned rør til varme. Ja,ja, får trøste oss med at det er meninga at det skal bli værre før det kan bli bedre:)


 

Én kommentar

Marsha Helene

15.11.2011 kl.08:04

Dette er spennande. Huset blir skikkeleg fint. Bra fasade!!!! Gleda meg til å kome te honndalen å drikke te med dokke når det er ferdig.......

Skriv en ny kommentar

hits