November

Har vært så heldig at jeg fikk låne kamera med vidlinse av vår gode venn Oscar Haugen, så da har jeg fått tatt litt skikkelige bilder av de fleste av romma i huset. Det nærmer seg veldig nå, et rom er faktisk ferdig.

 


Soverommet vårt. Her mangler litt listing og ikke minst gulv.Walk in så og si ferdig, må ha foringer og lister rundt vinduet.

Ene arkrommet, her mangler bare listing ved gulvet

Rommet til Susanne, det første rommet i huset vi kan kalle FERDIG:)

Det andre arkrommet, her mangler lister

Gangen i 2. etg er full av verktøy og rot, men her mangler gulv og lister langs gulvet.


Vinterhagen, mangler lister og selvsagt verandadøra.


Spisestua blir og brukt som malerom for tiden. Her mangler det nå at vi får malt listene langs taket og som resten av hele 1. etg, gulv.


Vi har begynt å få opp kjøkkenet. Den deilige tapeten som vi skal ha i stedet for flis har og kommet opp.

Takk for hjelpa med tapesering Marit og Unni! Tapeten heter Borge Brocante, dette er som dere ser en sort tapet med gullgrønne ornamenter. Vi skal ha glassplate over ovn og vask.

Yttergangen snart klar for tapesering på den ene veggen.

Tv stua vår, her mangler lister og gulv.

Og tapet på denne veggen.

Nå har vi hatt snekker igjen et par uker, han har laget til foringer til så og si alle vinduene i huset og lista både her og der. Tok ikke bilder av badet i 2. etg nå, for der står en sag og annet utstyr som blir brukt, men når listingen er ferdig oppe er det egentlig bare igjen å rydde/ vaske der for så å få inn baderomsinnredning, do og badekar.

Vi får heldigvis litt hjelp av gode venner til å få gjort ting i huset. Denne helgen var Sølve Kiviranta med Erik å jobbet på soverommet vårt, mens jeg hjalp Unni med å male tak. Greit partnerbytte det der :) Men den som virkelig fortjener skryt for jobben hun gjør i huset er min kjære søster Susanne. Hun har blitt en reser på å male vindusforinger den siste tiden;) Desuten er hun veldig god å ha hvis man får en sterkt trang til å kle seg ut so en hippie :)


Så til neste gang- PEACE OUT!

 

Én kommentar

Marsha Helene

18.11.2012 kl.23:58

Åh, eg blir så imponert over dokke. Det blir eit kjempeflott hus. Det kjekt å sjå kor det tar form. Blir verkeleg bra når møblane kjem på plass og det får endå meir personleg preg. Stå på - dokke er snart i MÅL!

Skriv en ny kommentar

hits